Rapid, cel mai scump lot din Liga I

Fotbalistii giulesteni valoreaza cel mai mult, conform transfermarkt.de, iar competitia interna se situeaza pe locul 13 in topul campionatelor din Europa, stabilit in functie de valoarea de piata a jucatorilor. Chiar daca iese in fata mai mult prin scandaluri si mai putin prin calitatea jocurilor, Liga I este cotata in prima jumatate a campionatelor din Europa ca valoare a tuturor jucatorilor, conform transfermarkt.de.

Fotbalul romanesc pare in cadere libera atat la nivelul echipei nationale, cat si al echipelor de club. Si totusi, „Liga lui Mitica quot; se afla pe locul 13 in topul celor mai valoroase campionate din Europa, la mare distanta nbsp; insa de cele mai puternice competitii, Anglia, Spania si Italia. In primul esalon din Romania, suprematia o detine Rapid, formatie care este cotata la peste 24 de milioane de euro. Valoarea giulestenilor a crescut mult in aceasta vara prin transferul unor jucatori cu o mare experienta in fotbalul romanesc.

Chiar daca au venit liberi de contract, cei opt fotbalisti sositi in Giulesti in aceasta vara au cote foarte bune pe piata transferurilor printre jucatorii din Liga I. Rapid este urmata in top de CFR Cluj, pe care a depasit-o cu 250.000 de euro, in timp ce Steaua este pe locul trei, dar la cum au aratat ros-albastrii in Supercupa milioanele echipei lui Becali sunt doar pe hartie.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Foto: Mondo News)