Razvan Hotin din clanul Corduneanu a fost ucis in cartierul Bucium din Iasi

O crima comisa cu violenta la Iasi ii readuce in atentia autoritatilor pe temutii interlopi din clanul Corduneanu. Razvan, fratele vitreg al acestora, a fost ucis, dupa ce s-a certat cu rudele fostei neveste.

Si el, dar si cel care i-a fost calau sunt oameni cu un trecut intunecat plin de faradelegi. Singura nevinovata este fiica victimei, care intr-o clipa a ramas fara tata.

Scena s-a petrecut intr-o zona de agrement de la marginea orasului, unde fosta sotie a lui Razvan Hotin (in foto, primul din stanga) petrecea impreuna cu rudele ei, dar si cu fetita de trei ani.

De la cea mica a si inceput scandalul, pentru ca tatal ar fi vrut sa o ia la el pentru cateva zile. Dar nu cu vorba buna. S-a inarmat cu un cutit, gata sa ii intimideze pe toti cei care i s-ar fi impotrivit. Ca sa nu devina periculos, ceilalti l-au imobilizat si in incaierare cineva din neam l-a injunghiat.

Luni, toti membrii clanului Corduneanu s-au adunat la morga. nbsp;Dupa crima, atacatorul a disparut, iar politistii nu au reusit sa-l gaseasca nici pana acum. Dar fapta ramane fapta.

Pe de alta parte cei 9 frati din clanul Corduneanu si locotenentii lor sunt judecati intr-un dosar instrumentat de DIICOT . Razvan era si el acuzat de talharii, furturi, proxenetism, dar si alte infractiuni comise cu violenta.

Vezi video pe site-ul Pro TV (Sursa foto: Adevarul)