Razvan Lucescu: Talentul a existat mereu in Romania, ne-a lipsit forta


Razvan Lucescu a declarat, dupa meciul Romania-Bosnia, ca rezultatele si echilibrul din aceasta grupa ne demonstreaza ca nu am acceptat realitatea, aceea ca fotbalul romanesc este intr-o continua cadere.

Toate discutiile si interpretarile facute de pe margine, inclusiv de catre presa, au afectat mentalitatea si jocul nationalei, a mentionat Lucescu, care a adaugat ca talentul a existat mereu in Romania, insa a lipsit forta.

quot;Din martie auzim numai ca nu avem nicio sansa. In aceasta seara suntem in carti, mai vedem ce va fi maine. nbsp;In fotbalul romanesc ca sa reusim e nevoie sa dispara multi oameni. Nu fac decat sa loveasca in personalitatea lor. La modul cum sunt tratati unii jucatori pe la cluburi e greu sa se impuna. Talentul a nbsp;existat mereu in Romania. Ceea ce ne-a lipsit a fost forta quot;, a spus Lucescu dupa meciul cu Bosnia, castigat de echipa noastra cu scorul de 3-0. nbsp;

Despre Mutu, Lucescu a spus ca niciodata nu a declarat ca nu va mai fi la nationala. S-a transformat intr-un alt om, care s-a pus in slujba echipei si care merita toate aplauzele, a spus selectionerul.

quot;Dupa primele doua victorii la echipa nationala, au fost scandaluri. Nu va fi niciodata liniste. nbsp;Am fost foarte suparat la un anumit moment, dar niciodata nu am facut o declaratie publica ca Mutu nu va mai fi la nationala. El s-a transformat, e un alt om, un alt jucator, a venit, s-a pus in slujba echipei. Nu putem decat sa-l aplaudam. Fotbalul din Europa este cu ochii pe el. Si el s-a facut apreciat. Inseamna enorm pentru el sa dea gol quot;, a incheiat Lucescu.

Foto: gsp.ro