Remaiatul ciorapilor la Palatul Victoria

Cum era de asteptat Basescu a facut o miscare menita sa potoleasca opozitia. O motiune de cenzura nu-si mai are rostul acum asa ca cel putin cateva luni Boc poate sa stea linistit.

Nimic nu s-a schimbat in programul de guvernare, iar cei adusi in noul guvern Boc, au menirea de a mai pondera atacurile venite din toate partile.

Ce poate face un guvern remaniat fara un program nou de guvernare? Ce vrea, cine sa-l opreasca atata timp cat partidele din opozitie isi dau bobarnace in cap, si asta in fata alegatorilor.

Australienii au filmat, pentru prima data, un banc de rechini. Cam asa vad eu partidele de opozitie, vor sa sfasie ceva dar pana la urma se vor sfasia intre ei.

Incep sa cred ca asistam la o mare cacialma. Ca sa scape de PDL, partidele din opozitie quot;mimeaza opozitia quot;. Cu cat PDL-ul va sta mai mult la guvernare cu atat mai mult sansele sa dispara ca partid sunt din ce in ce mai mari.

Probabil ca asa se va intampla, dar sa sacrifici un popor doar de dragul unei lupte politice….

PSD si PNL ar trebui sa inteleaga un lucru, impreuna cu PDL-ul vor cobora si ei in sondaje, iar pe scena politica vor aparea partide populiste care vor acapara alegatorii.

Este din ce in ce mai clar ca nu ne putem baza pe politicieni, si daca vom astepta pasivi meritam sa fim numiti mamaligari.

Foto: Mondo News