Remanierea Guvernului, transata de liderii PDL la Palatul Cotroceni

nbsp;

Premierul Emil Boc, alaturi de ministri si de liderii PDL, au mers, astazi, la Palatul Cotroceni,unde s-a discutat, cel mai probabil, despre remanierea guvernamentala anuntata de Traian Basescu inca de la mijlocul verii.

Intalnirea de la Cotroceni a avut loc dupa ce, in cursul diminetii, liderii democrat-liberali s-au reunit la sediul Guvernului pentru discutii cu premierul Emil Boc, informeaza Jurnalul National. La intalnirea de la Cotroceni au participat presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase, ministrii Radu Berceanu si Vasile Blaga, dar si alti lideri PDL. nbsp;

O parte dintre membrii PDL au avansat, zilele trecute, ideea remanierii unor ministri, printre acestia numarandu-se Ioan Oltean si Raluca Turcan. La ultima sedinta, liderii PDL au fost destul de rezervati in declaratii, iar schimbarea ministrilor a fost amintita doar de catre deputatul Raluca Turcan. Ea i-ar fi cerut premierului sa ia o decizie clara, insa Boc a cerut… rabdare.

Premierul Emil Boc va prezenta o evaluare a guvernului miercuri, la ora 19:00, in fata grupurilor parlamentare ale PDL. Deocamdata nu se stie unde va avea loc aceasta intalnire.