Reporterii RL, actori in reality show-uri false la televiziuni din Romania. Real TV ofera 130 lei ca sa-ti inseli sotia la tv

In cateva camere din centrul Bucurestiului, se pun la cale noi scandaluri intre iubiti, conflicte intre copii si parinti, certuri intre grasi si slabi. Reporterii RL au fost actori in reality show-urile false de la televiziunile din Romania.

quot;Nu pot quot;, se scuza batrana timida, dupa care isi pleaca fata catre mocheta. Nu stie ce altceva sa spuna. quot;Haide, draga, trebuie. Concentreaza-te quot;, o incurajeaza sotul nerabdator. quot;Doamna, nu e greu. Ganditi-va ca sunteti mama unei fete la care se intoarce fostul iubit din America sa-i strice casnicia. Vreau o mama puternica, o mama rea quot;, ii striga producatorul emisiunii. Batrana se uita spre noi si toata forta celor 60 de ani ai sai se aduna pentru a scoate replica pe care si-o doreste regizorul. quot;Nu pot. Imi cer scuze, nu pot quot;, sunt singurele cuvinte pe care le mai repeta. Pleaca aproape plangand, spre disperarea sotului, care o urmeaza dezamagit catre iesirea din apartamentul casei de productie Real TV.

Aici, in cateva camere din centrul Bucurestiului, se pun la cale noi scandaluri intre iubiti, conflicte intre copii si parinti, certuri intre grasi si slabi. Aici se pregatesc doua emisiuni pentru National TV, quot;Iubire interzisa quot; si quot;Copii contra parinti quot;, si una pentru Prima TV, quot;Cearta in bucate quot;.

Toate trucate, toate cu povesti fictive, cu personaje care sunt inventate pe loc de producatori. De altfel, realizatorii nici nu ascund acest lucru. Pe generice, de obicei la inceput, ei mentioneaza ca intamplarile sunt fictive. Dar cati telespectatori citesc genericele?

Actorii de ocazie care apar in asa-zisele povesti de viata sunt adunati prin anunturi de mica publicitate in ziare sau pe Internet. Sunt zeci de astfel de solicitari catre romanii dispusi sa se faca de ras in fata a sute de oameni. Am raspuns si noi unui astfel de anunt.

Citeste articolul integral si vezi video in Romania Libera