Residence Deejays si Frissco au un nou videoclip pentru piesa Lovely Smile


Resindece Deejays amp; Frissco vin cu o noua surpriza pentru fanii lor: cel de-al doilea videoclip, pentru piesa “Lovely Smile”! Dupa succesul piesei “Sexy Love”, care a fost lansata worldwide de catre MediaPro Music, a venit randul celui de-al doilea single sa beneficieze de videoclip.

Clipul va fi lansat luni, 2 august, pe monden.info si promite sa surprinda audienta cu efecte 3D, un concept futurist si personaje pline de sexapeal.

quot;Pentru Lovely Smile am dorit un concept futurist iar regizorul, Mihnea de Vries, a inteles exact viziunea noastra reusind sa aduca un plus de originalitate produsului final. Dupa doua zile de filmare la Vulcanii Noroiosi, au urmat 3 saptamani de lucru intens la efecte vizuale, montaj, efecte audio si colour correction. Multumim foarte mult pentru profesionalism echipei 7 G si Frissco Music Group! quot;, povesteste Frissco.

Desi totul a mers ca pe roate, cei trei membri ai proiectului au avut ceva emotii chiar inainte de inceperea filmarilor.

“Chiar in zilele programate filmarilor am avut de a face cu o vreme nu tocmai prietenoasa, desi se anuntase cer senin. De aceea am fost nevoiti sa amanam filmarile cu o saptamana, insa important este ca a iesit asa cum ne-am dorit”, explica in continure artistul.

Single-ul “Lovely Smile” a fost lansat pe radio in luna martie si urca in fiecare saptamana in topul preferintelor ascultatorilor. nbsp;

Sursa foto: Mediapro Music