Restaurantul lui Cristi Borcea, in vizorul FBI dupa ce clientii au ramas fara bani pe carduri

Necazurile se tin scai de Cristi Borcea. Agentii FBI l-au luat la ochi convinsi ca in restaurantul sau din Miami s-ar fi petrecut lucruri necurate. Dupa ce au baut bere si au mancat mici, mai multi clienti au descoperit ca le lipsesc sume importante de pe carduri.

Dinamovistul spune ca el a cerut primul ajutorul autoritatilor din Statele Unite. Localul cu pricina atrage relele ca un magnet. A fost construit de Al Capone, cel mai faimos mafiot din toate timpurile. Cristi Borcea si-a deschis restaurantul de la Miami ca sa nu se plictiseasca, atunci cand merge acolo. Nu a investit singur, ci impreuna cu alti doi romani. In localul cu fete de masa in culorile echipei Dinamo, toti cei interesati pot sa comande shaorma cu de toate si, desigur, mici. La doar doi ani de la inaugurare, preocuparea lui Cristi Borcea i-a adus, insa, mai multe necazuri decat bucurii: mai multe persoane s-au plans ca au ramas fara bani pe card, dupa ce au achitat consumatia la POS-ul din restaurant.

Printre victime se numara si cativa conationali. Nestiind initial de unde li se trage, oamenii au facut reclamatie la banca. “Banca m-a anuntat imediat, iar eu, la randul meu, am alertat FBI-ul. Sper sa se afle cat mai repede ce s-a intamplat”, a declarat Cristi Borcea. Agentii federali au inceput o ancheta, insa doar pe plan local, deocamdata. Coincidenta sau nu, de-a lungul vremii, carciuma parca a fost gandita sa inghita sume uriase. Construita in 1933 de faimosul gangster Al Capone, cladirea a gazduit un bordel si un cazino. Legenda spune ca aici isi pastra mafiotul toti banii murdari.Ramane de vazut daca de aceasta data agentii FBI vor avea mai mult noroc ca acum 80 de ani. Vezi video pe site-ul Pro TV