Retete de Paste: Cum se face friptura pane de miel sau berbec

Ingrediente:o jumatate kg carne de miel, 300 gr carne de porc (pudrata cu sare si lasate 2-3 ore), sos tartar, 1/2 varza, o ceapaMod de preparare:Se pun la fiert 3 litri de apa cu ceapa si cu varza. Cand varza s-a fiert, se pune carnea de miel si de porc sa fiarba. Cand carnea este fiarta – mielul fierbe mai repede decat carnea de porc – se scoate pe o farfurie, iar carnea de porc se mai lasa la fiert. Cand aceasta este fiarta, se scoate. Se scot oasele de la amandoua si carnea se pune sub teasc (intre 2 blaturi de lemn) pana se raceste. Apoi se taie in bucati groase de 2 degete, se prepara pane (date prin ou cu faina) si se frig in cuptorul foarte fierbinte. Se serveste cu sos tartar, cu legume sote sau cu salata.Pofta buna!Sursa foto: retete-gustoase.ro