Retete drob: Cum se face drobul de miel

Ingrediente:inima, ficatul si plamanii de la miel, o ceapa, un morcov, o radacina de patrunjel, 3-4 oua, 4 legaturi de ceapa verde, o legatura de marar verde, o legatura de patrunjel verde, un prapur sau o foaie de aluat, o felie de paine, sare, piper, ulei.Mod de preparare:Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cand clocoteste, se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, un morcov, o radacina de patrunjel, la foc mic. Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de paine muiat in apa si stors.Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata cu tot cu codite, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu oua. Se spala bine prapurul, se unge o cratita cu ulei si se aseaza prapurul in cratita. Se intinde si pe peretii laterali pana sus, se toarna compozitia, se inveleste cu prapurul, se unge cu ulei si se introduce in cuptor sa se coaca. Cand este gata, se rastoarna din cratita pe o farfurie, apoi se rastoarna pe alta farfurie astfel incat sa fie cu fata in sus si se serveste intreg la masa, apoi se taie in felii.Pofta buna!Sursa foto: adevarul.es