Revelion 2010: Sejururi de 350 de lei in Mamaia, Mangalia si Eforie

nbsp;

Tot mai multe oferte pentru noaptea de Revelion vin de la hotelierii de pe litoral. Ei vor sa-i faca pe romani sa-si schimbe obiceiul de a petrece sarbatorile de iarna la munte.

Astfel, pachetele costa in jur de 350 de lei de persoana pentru un sejur in Mamaia, Mangalia sau Eforie. Tarifele cuprind, pe langa masa si cazare, spectacole, surprize si accesul la centrele spa. Pentru cei care prefera destinatiile externe, exista oferte pentru Bulgaria, Croatia, Egipt sau Tunisia.

Hotelierii de pe litoral au pregatit ofertele pentru sarbatori inca din primele zile de toamna. Ei au vrut sa se asigure ca turistii vor avea timp sa aleaga ce li se potriveste cel mai bine. quot;Nu am creat pachete cu obligativitate, cu un anumit numar de nopti de cazare. Preturile pornesc de la 220 de lei si ajung la 360 de lei quot;, a declarat directorul unui hotel de patru stele din Mamaia.

Reusita noptii dintre ani depinde de meniul mesei de Revelion. quot;Am pregatit un bufet suedez cu aproximativ 35 de preparate, salate si preparate de baza din carne de porc, carne de pui si peste. (…) quot;, a precizat bucatareasa hotelului.

Citeste mai mult pe site-ul Realitatea TV