Revelion 2010, in Piata Constitutiei, Piata Revolutiei si Parcul Drumul Taberei


Anul 2009 se incheie in Capitala cu concerte, jocuri de lumini, lasere si artificii la show-urile de Revelion din Piata Constitutiei si Piata Revolutiei, muzica, momente comice si mancare traditionala la petrecerea din cortul de la Parcul Drumul Taberei si fara traditionalul quot;Vanghelion quot;.

In ultima noapte a lui 2009, romanii sunt invitati sa-si ia palariile, caciulile sau sepcile si sa vina la o petrecere quot;Jos Palaria quot;, organizata de Pro TV, ProFM si MTV in Piata Revolutiei.

quot;Revelionul Live Revolution quot; va incepe la ora 17.00, cand pe ecranele cu plasma amplasate in Piata Revolutiei MTV va difuza cele mai tari videoclipuri din ultimii 20 de ani.

La ora 19.00, scena va fi invadata de dansatori profesionisti, dar si fani adevarati ai lui Michael Jackson, care au pregatit momente speciale in memoria starului. La ora 19.30 intra in actiune DJ-ii ProFM, iar de la ora 20.30, scena Live Revolution va fi luata cu asalt de Puya, Anda Adam, Neylini, Simplu, Inna, Voltaj si Loredana.

George Vintila si Claudiu Sara vor fi responsabili cu crearea unei atmosfere incendiare si ii vor aduce pe scena pe cei mai tari artisti ai momentului. VJ Oana se va afla in culise, unde va sta de vorba cu invitatii si va afla ce-si doreste fiecare pentru 2010.

Cei prezenti in Piata Revolutiei vor intra in 2010 sub o ploaie de artificii si un spectacol incredibil de lumini. Aproape de miezul noptii, pentru prima oara in Romania va avea loc un spectacol de proiectii 3D senzational, pe cladirea Muzeului National de Arta al Romaniei.

Intreaga petrecere din Piata Revolutiei va fi difuzata integral de MTV si pe www.mtv.ro, incepand cu ora 20.30. Momente de la cel mai tare show al anului vor fi transmise, de asemenea, si pe Pro TV.

In Piata Constitutiei, petrecerea de Revelion organizata de Primaria Capitale, prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale, incepe joi, la ora 18.00. Cei care aleg sa isi petreaca noaptea dintre ani in aer liber ii vor asculta in concert pe Iris, Directia 5, Vama, Bere Gratis, Voltaj, Sistem, Marcel Pavel, Vlad Mirita, Alex si Smiley.

In deschiderea petrecerii, AG Weinberger si Proconsul se vor alatura celorlalti invitati care vor urca pe scena din Piata Constittiei. Intre recitalurile trupelor si solistilor, un DJ va mixa live si va anima piata pentru bucurestenii dornici de dans.

Ultimele minute din 2009 si primele din noul an vor fi celebrate pe ritmurile celor de la Sistem. Trecerea dintre ani va fi marcata si de un incendiar joc de lumini, lasere si artificii, sincronizat pe muzica. Flacari de pana la doi metri vor izbucni din 24 de puncte ale scenei si vor incinge atmosfera. Evenimentul va fi transmis in direct la TVR 3.

Ca element de noutate, dupa ora 00.30 petrecerea se va muta in acordurile de orchestre de pe Bulevardul Unirii, unde trecatorii se vor putea bucura de muzica inca doua ore. Ionel Tudor Band si Jinga Symphony Orchestra vor canta de la ora 00.30 la 2.30. Doua restaurante cu specific romanesc amenajate pe Bulevardul Unirii ii vor astepta pe bucuresteni cu preparate traditionale.

Foto: Mondo News

Citeste mai mult pe site-ul Mediafax