Revelion in tren la Cluj! Suie Paparude, Grimus, Gojira, Limun, Leo si Marika vor concerta toata noaptea

600 de persoane vor petrece noaptea de Revelion intr-un mod inedit: intr-un un tren. La petrecerea iesita din comun vor concerta Suie Paparude, Grimus, Gojira, Limun, Leo si Marika. Cei care vor sa participe trebuie sa se inscrie pe site-ul evenimentului.

Trenul va porni cu o ora si jumatate inainte de miezul noptii, din statia CFR Cluj-Napoca. Pe petrecareti ii asteapta cinci ore de muzica cu nbsp; trupele mai sus amintite, intr-un tren lung de 11 vagoane, gata sa parcurga zeci de kilometri de distractie. Inscrierea pentru petrecere se poate face pana in 26 decembrie, la miezul noptii. Cei care vor sa aiba locul asigurat sunt sfatuiti sa se grabeasca, pentru ca numarul de invitatii este limitat, pe site-ul producatorului de bere www.becks.ro, organizatorul evenimentului. Organizatorii promit o noapte intreaga cu cele mai tari piese „puse pe sine“.

Vagoanele vor fi dotate cu instalatii de sonorizare performante, dar si vizuale, transformandu-se intr-un club pe roti. Tot in vagoane vor fi amplasate doua scene pe care vor evolua trupele si artistii invitati. „Am fost invitata la prima petrecere in tren si mi s-a parut deosebit. Muzica se aude bine, iar senzatia pe care o ai in timp ce trenul se misca, iar tu dansezi, e de nedescris. Din pacate, nu pot ajunge si la petrecerea de la Cluj, dar sunt sigur ca vor fi destule persoane care se vor distra pe cinste“, ne-a spus Dana Iacob, o tanara de 23 de ani din Bucuresti.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)