Revelionul de la Iasi, unul din cele mai scumpe din tara


Proasta organizare si vremea rea au facut ca petrecerea cu un buget de 600.000 de lei sa lase un gust amar miilor de ieseni veniti in fata Palatului Culturii

Inainte de miezul noptii, mii de ieseni au pornit spre centrul orasului pentru a lua parte la concertul trupei 2 Unlimited si la focul de artificii platit din bugetul local cu 30.000 de euro. Insa, dupa ora 23.15, pe scena din fata Palatului Culturii a urcat doar Anita Doth, solista de la 2 Unlimited impreuna cu dansatoarele sale. Mai mult, artista nbsp; a facut play-back.

Desi sefii din Palatul Roznovanu au anuntat ca pe scena de la Iasi va ajunge intreaga trupa pentru care au platit 15.000 de euro, cei prezenti in piata au avut parte doar de o parte din trupa cunoscuta in anii ’90. Directorul Primariei Cosmin Coman, a anuntat ca partenerul solistei de la 2 Unlimited va sosi la Iasi pe 31 decembrie, in ziua spectacolului, insa acesta nu a mai ajuns sa sustina concertul. Trupa 2 Unlimited s-a reunit la mijlocul acestui an si de atunci, cei doi artisti au sustinut mai multe concerte impreuna.

Iesenii abia daca s-au miscat pe ritmurile melodiilor mimate de solista. „Slabut concertul. Ma asteptat la mai mult quot;, a spus Valica Turcuman, de 30 de ani.

Iesenii nu au avut parte nici de spectacolul de artificii corelat cu nbsp; muzica. Ceata i-a impiedicat pe cei aflati in strada sa admire efectele luminoase lansate la inaltime. Mai mult, mesajele pentru 2010 nu s-au aprins in acelasi moment, iar Iasiul a primit un „La multi ani! quot; pentru „1 quot; in loc de „2010 quot;.

Sursa foto: Click

Citeste mai mult pe site-ul Click