Romania – Coreea de Sud 34-34, la Campionatul Mondial de handbal

nbsp;

Demoralizate dupa ratarea oricarei sanse de a mai ajunge in semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin din China, fetele noastre au inceput slab partida cu Coreea de Sud, ultima din grupa a doua principala.

Condusa cu 19-13 la pauza, Romania a revenit totusi in mitanul secund si a reusit sa obtina, cu emotii, o remiza, scor 34-34.

Coreea a condus cu 21-13 la reluare, dar Romania a redus din diferenta, marcand de patru ori la rand, pentru ca apoi ecartul de pe tabela sa ajunga la doua goluri, 22-24, in minutul 46. In final, Romania a egalat, 32-32, iar in minutul 58 a fost si 33-33.

Coreea a marcat din nou, iar ultimul atac a apartinut formatiei noastre, care a reusit sa egaleze, dupa golul Narcisei Lecusanu. Coreea a avut o bara in penultima secunda de joc.

Rezultatul avantajeaza insa Coreea de Sud, care cu 6 puncte se claseaza pe locul trei, in fata Romaniei. Echipa noastra va juca, in urma acestui rezultat, meciul de clasament pentru locurile 7/8 cu Germania. Partida va avea loc pe 17 decembrie, de la ora 12:30.

Citeste stirea completa in paginile site-ului Antena3.ro