Romania – Rusia 3-0 in preliminariile Campionatului European de tineret

nbsp;

quot;Tricolorii quot; mici au trecut categoric de Rusia in duelul pentru primul loc al Grupei 1. Cu un Eric Bicfalvi aflat in forma maxima, Romania a dominat inca din primele minute prima partida decisiva cu rusii.

Bicfalvi a deschis scorul in minutul 27, dupa un corner perfect executat de Mihai Costea si o deviere inspirata a lui Barboianu.

Acelasi Bicfalvi a iesit la rampa 10 minute mai tirziu, cind l-a lansat pe Neagu in partea dreapta, iar acesta i-a pasat excelent lui Sburlea, care din 2 metri a reluat in plasa. Silviu Lung Jr. a somat majoritatea timpului, intervenind doar in citeva rinduri la micile ocazii ale oaspe 355;ilor.

Hora a inchis conturile pe final de meci, marcind simplu din 10 metri dupa o noua pasa geniala a lui Eric Bicfalvi. Romania ocupa in acest moment primul loc in Grupa 1 cu 24 de puncte, trei mai multe decit Rusia.

Prima clasata din fiecare dintre cele 10 grupe va obtine calificarea directa pentru play-off, alaturi de cel mai bine clasate patru echipe de pe locul 2.

Citeste stirea completa in paginile site-ului gsp.ro