Romanii au talent – Andra, Mihai si Andi au ramas uimiti de ce-au vazut la Timisoara

Membrii juriului se declara deja uimiti de tot ce au vazut. Clovnii, magicienii sau acrobatii i-au pus in dificultate pe Andra, Mihai si Andi.

Dornici sa fie selectionati pentru spectacolele de la Romanii au talent, sute de oameni au asteptat cu orele in fata Operei Nationale din Timisoara. Sambata si duminica pe scena s-au dat adevarate reprezentatii.

quot;De fiecare data cand vin aici ma simt extraordinar de bine. Ca vin pentru un concert sau cu caravana, ne simtim extraordinar pentru ca este un public minunat quot;, a spus Andra.

Cantaretii, dansatorii dar si clovnii, imitatorii ori acrobatii pe bicicleta i-au inmuiat pana si pe cei mai intransigenti membri ai juriului.

quot;La Timisoara a fost excelent. Ma asteptam la asta pentru ca am experienta anului trecut si ma asteptam sa intalnesc oameni talentati, dar mai mult de atat, oameni calzi care ne-au facut atat pe noi, dar si pe concurenti sa se simta foarte bine pe scena quot;, a marturisit Mihai Petre.

quot;Am un interpret de cantoneta care m-a fermecat in mod special, e foarte bun quot;, a spus si Andi Moisescu. nbsp;Si spectacolul nu s-a terminat. Dupa cei din Craiova si Timisoara este timpul ca ardelenii sa ne arate ce pot.

Preselectiile vor avea loc marti, 6 septembrie, incepand cu ora 10 la Hotel Belvedere din Cluj.

Vezi video pe site-ul Pro TV