Romanii isi fac planuri de 1 Mai: Albena, Varna sau Nisipurile de Aur

Bilantul vacantei de Paste le va pica tare greu la stomac hotelierilor de la noi. Nu o sa le treaca repede starea de disconfort, pentru ca in jur de 10.000 de romani au petrecut la vecinii bulgari.

Si cu siguranta vor repeta figura si la vara, pentru ca au fost tratati omeneste. Asa ca isi fac deja planuri despre urmatoarea escapada, la Albena, Varna sau Nisipurile de Aur. Nici macar in ultima noapte de vacanta, turistii nu s-au dat dusi de la mese si de necaz ca se vor intoarce iar la munca, au inceput un concurs de karaoke.

In prima faza au tinut ritmul de pe scaun. Cand artistii amatori oboseau, pe scena urcau imediat cantaretii profesionisti, ca sa readuca publicul in ring. Dimineata, cand toata suflarea s-a incolonat la receptie cu bagajele in maini, afara era splendid. Dar, ce folos? Si anul acesta, ai nostri dau acelasi verdict: e mult mai curat la bulgari, iar serviciile de zece ori mai bune. Poate macar de 1 Mai se va anima si litoralul nostru. Sau poate nu! Vezi video pe site-ul Pro TV.