Romanii prezenti la nunta regala: Regele Mihai I, Principesa Margareta si Principele Radu, Contele Tibor Kalnoky, Contesa Anna Kalnoky



Cinci nobili din Romania au primit invitatiile la nunta Printului William cu Kate Middleton, care va avea loc pe 29 aprilie. Regele Mihai I, Principesa Margareta si Principele Radu au inceput de mult pregatirile.

Principele Radu a declarat pentru gandul. info ca reprezentantii casei regale au dat indicatii clare in ceea ce priveste imbracamintea. “tinuta va fi «morning coat» (n.r. – costum de zi) la catedrala Westminster si la Palatul Buckingham (pentru barbati) si tinuta de zi cu palarie (pentru femei)”, a declarat principele. Acesta a adaugat ca atat el, cat si ceilalti membri ai familiei stiu deja ce vor imbraca.

nbsp;“Regele va purta morning coat in ziua nuntii, apoi smoking si costum albastru inchis la alte patru evenimente. Principesa mostenitoare va imbraca mai multe tinute de zi, unele cu palarie, precum si rochii lungi sau de cocktail. Eu voi purta smoking si costum albastru inchis”, a mai spus acesta.


Unii la designer, altii la croitoreasa

De tinutele Principesei Margareta se ocupa creatorul de moda spaniol Arasa Morelli, dar si Doina Levintza si Dan Coma, iar principele va fi imbracat de Alexandru Ciucu.

In acest timp, Contesa Anna Kalnoky, care nu e mai putin entuziasmata de eveniment, a declarat recent, pentru Libertatea, ca nu va imbraca o rochie cu semnatura celebra. “Eu voi purta o rochie pe care o voi realiza la o croitoreasa de la Sfantu Gheorghe si o palarie pe care am comandat- o la Cluj”,a dezvaluit contesa pentru Libertatea.

Citeste articolul integral in Libertatea