Rona de Jos: Copil paranormal la Maramures, unii cred ca este posedat

nbsp;

Cazul unui copil cu puteri paranormale a creat panica intr-un sat din Maramures. Baietelul, in varsta de 10 ani, din Rona de Jos poate sa miste lucrurile din casa fara sa le atinga, in disperarea parintilor care cred ca este posedat.

Potrivit emaramures.ro, baietelul spune ca vede o umbra ciudata, cu doua coarne, care are coada, picioare mari, haine negre si un bici in mana. Lumea din sat si parintii micutului cred ca acesta este posedat, drept pentru care satenii se feresc sa le mai intre in casa.

Tatal lui este ingrozit, pana si surorile sale au ajuns sa se fereasca de el. Baietelul povesteste ca aratarea apare ca o umbra mai ales cand e singur. ”E o umbra. Are doua coarne… Nu zice nimic, numa’ sta pe colt. O vad de cand o mers tati sa lucre la Pavel. Sta si numai se uita la mine, iar cand umblu prin casa le imboarda toate dupa mine quot;, povesteste copilul.

Mai mult, copilul a povestit ca recent creatura a inceput sa arunce prin casa cu farfuriile, oalele si paharele aflate in bucatarie. Mai multe pahare si o farfurie s-au facut cioburi. quot;L-am vazut si pe afara, prin curte. Acolo a miscat scara quot;, a mai spus baiatul.

Speriat, tatal baiatului a chemat preotul, care insa a spus ca nu se pune problema ca micutul sa fie posedat. Despre cazul baietelui de la Rona, unii spun ca ar fi vorba de poltergeist, in timp ce altii vorbesc ca e posedat de diavol.