Rromii problema Europei! Ungaria vrea sa scape de ei aplicand modelul nazist

Rromii sunt o problema europeana, chiar daca oficialitatile de la Bruxelles neaga acest lucru! Aproape toate tarile in care s-au stabilit grupurile de nomazi cauta solutii pentru a scapa de intrusi.

In Marea Britanie, un pub si-a pierdut licenta, dupa ce rromii au intrat calare in local. Extrema dreapta maghiara vrea sa-i inchida in tabere pazite, iar spaniolilor le cam surade ideea expulzarilor din Franta.

Calul a intrat in pubul britanic la fel de natural cum ar fi intrat in grajd. Nici urma de ezitare din partea femeii care il calarea. Din contra, ea s-a certat cu oamenii de afara, care dupa ce si-au revenit din soc, au tras animalul din local. Pe politistii britanici nu-i mai mira de mult asemenea povesti. In ultimele luni, s-au intamplat des. Uneori au intrat in baruri cavalcade intregi de rromi.

Moda asta nu a ajuns inca in Spania. Aici, la periferia capitalei, 800 de imigranti traiesc in ceea ce localnicii au numit. quot;cotetul din Madrid quot;.

In Spania, traiesc in mizerie. Nu au energie electrica sau apa curenta, dar circula cu masini de lux. Furate. Deci nici nu vor sa auda de un program de expulzari, ca cel din Franta.

Citeste mai mult si vezi video pe site-ul Antena 1