Rugby: RC GRIVITA la final de an 2010

In prima seara cu ninsoare a acestei luni, in vestiarele sediului RC Grivita din Parcul Copilului, se faceau ultimele pregatiri pentru primirea oaspetilor.

Mosul pregatise cadouri pentru micii jucatori dar a fost si un prilej de intilnire pentru fostii mari jucatori ai acestui club de traditie in rugbyul romanesc.

Astfel mai multe nbsp; generatii de rugbysti care au purtat tricoul grivitean au participat la festivitatea de sfarsit de an.

Printre cei care au participat, s-au numarat de la venerabilul Telu Diamandi la Viorel Morariu, Radu Demian, Mircea Rusu, Traian Moldoveanu, Radu Veluda, Radu Negoescu, Marin Alexandru, Valerica Falcusanu,Cornel nbsp; Scarlat, Ion Stroe, Vio Tuica si multi altii care au cucerit titluri de campioni pentru echipa griviteana.

Presedintele clubului dnul Daniel George Costache, a multumit tuturor invitatilor pentru participare si a invitat oaspetii la un pahar cu vin, unde s-au depanat amintiri pana tarziu.

Cu aceasta ocazie a fost desemnat nbsp; si nbsp; cel mai bun jucator grivitean al anului 2010, nbsp; in persoana lui Forminte Marian, medic chirurg resident, cit si celui mai promitator tanar jucator, Mereuta George.

A fost o seara placuta in care invitatii practic se condundau cu istoria nbsp; R. C. Grivita.

Foto: Mircea Mateescu / Mondo News