SFARSITUL LUMII, de la Nostradamus citire. In direct si in exclusivitate!

SFARSITUL LUMII, de la Nostradamus citire. Ar trebui sa ne facem griji ca astazi, 21 decembrie 2012, va veni SFARSITUL LUMII? Poate cineva sa stie cand va fi sfarsitul lumii?

Niciun om nu cunoaste ziua sau ora cand va veni Apocalipsa! Nici mayasii si nici alta civilizatie straveche. E bine sa ne amintim ca toate predictiile despre sfarsitul lumii de pana acum au esuat. De cand s-a dat de veste ca sfarsitul lumii vine pe 21 decembrie 2012, au curs nenumarate raspunsuri la intrebari comune despre Apocalipsa si s-au adus in atentie tot felul de scenarii care ar putea aduce sfarsitul acestei lumi, majoritatea legate de OZN-uri, de planeta Nibiru (planeta X), de eruptiile solare, Nostradamus si in cele din urma de Calendarul Maya 2012.

SFARSITUL LUMII este, probabil, cel mai important eveniment al anului asteptat sau nu cu sufletul la gura pe 21 decembrie 2012 de intreg mapamondul. S-au scris sute de mii de articole pe aceasta tema, s-au facut sute de reportaje si s-au luat sute de interviuri, si totusi, vine sau nu vine sfarsitul lumii? Oamenii sunt impartiti in doua categorii: cei care cred ca astazi vine sfarsitul lumii si cei care nu cred. Oricum, imaginatia oamenilor este incredibila, iar materialele aparute pe aceasta tema sunt care mai de care mai ciudate. Si daca am spune ca Nostradamus traieste acum pe alta planeta, de unde ne transmite in exlusivitate date despre Apocalipsa, probabil ca nu am exagera cu nimic.

Asa cum nu am exagerat cand am spus ca vom transmite un Live Text cu sfarsitul lumii. Si totusi, se poate! Daca va intrebati ce s-ar putea scrie intr-un Live Text cu aceasta tematica, va spunem ca se poate reflecta tot ce se intampla in lume cu privire la sfarsitul lumii. Un prim exemplu vine de pe taram american, acolo unde mai multe scoli au fost inchise. Se intampla la Michigan, autoritatile luand aceasta masura de teama ca vestitul sfarsit al lumii va genera violente intre elevi.

In alte locuri din lume, oamenii s-au apucat de sacrificat animale, doar-doar ii vor indupleca pe zei sa nu se razbune pe omenire. Daca mergem in Rusia, vedem ca buncare de pe vremea razboiului au fost inchiriate pentru circa 700 de euro oamenilor carora le este teama de Apocalipsa. Buncarul se afla la aproape 60 de metri sub pamant si este dotat cu cele necesare supravietuirii. Acest text este un pamflet.