STEAUA CHELSEA. UPDATE. NATIONAL ARENA E IN FLACARI!

STEAUA – CHELSEA se joaca in optimile Europa League joi, 7 martie, de la ora 20.00 pe National Arena, returul CHELSEA – STEAUA urmand a se juca pe 14 martie in Anglia. Mondo News transmite Live Text cele mai importante momente ale meciului STEAUA – CHELSEA, ce va fi transmisa in direct de Pro TV si Digisport.

UPDATE STEAUA – CHELSEA. Informatii utile STEAUA – CHELSEA

FC Steaua Bucuresti face publice cateva informatii de larg interes cu privire la desfasurarea partidei cu Chelsea FC, din UEFA Europa League, care se va disputa joi, 7 martie, pe National Arena, incepand cu ora 20:00.

1. Portile stadionului vor fi deschise incepand cu ora 17:00. Facem un apel catre toti suporterii sa vina din timp la stadion, pentru a evita aglomeratia la portile de acces si pentru a intra cat mai confortabil la meci!

2. Va reamintim faptul ca FUMATUL ESTE INTERZIS pe National Arena. Pe inelul exterior al tribunelor sunt amenajate locurile speciale pentru fumatori.

3. Pentru persoanele cu dizabilitati, accesul se va face pe la intrarea in curtea stadionului de pe Str. Maior Coravu!

4. Accesul auto la stadion se va face dupa cum urmeaza:- STR. MAIOR CORAVU: Parking A si B, Parking SUBTERAN- BD. PIERRE DE COUBERTIN: Parking MEDIA, Parking ZONA C- BD. BASARABIA: Parking SUPRATERAN Tichetele de parcare vor fi rupte dupa accesul in curtea stadionului!

5. Accesul jurnalistilor si fotografilor la aceasta partida se va face pe la poarta K, aflata in zona stanga a tribunei oficiale (semnalizata clar MEDIA ACCES). Masa presei este amplasata in Sectorul 370, situat pe al treilea inel al Tribunei I.

6. Suporterii isi vor putea afisa bannerele exclusiv in zona peretilor de beton, in asa fel incat sa nu blocheze vizibilitatea celorlalti spectatori! Spectatorii sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:1). accesul spectatorilor se face doar prin portile indicate pe bilet; 2). spectatorii sunt obligati sa-si ocupe locul de pe randul si din sectorul indicat pe bilet; 3). spectatorii sunt rugati sa vina la stadion incepand cu ora deschiderii portilor, pentru evitarea aglomeratiei. Pe National Arena, spectatorilor le este INTERZIS sa intre cu urmatoarele obiecte si in urmatoarele situatii: a). cu materiale pirotehnice de orice natura (artificii, torte, fumigene, etc); b). cu bauturi alcoolice; c). sub influenta alcoolului; d). cu recipienti cu apa sau bauturi racoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton); e). cu arme albe (cutite, surubelnite, metale ascutite, lacate, etc); f). cu brichete, umbrele, manunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc; g). cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 mm; h). cu materiale de propaganda care incita la: denigrarea tarii, xenofobie,ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publicai) cu camere de filmat de tip handycam.

Piata neagra a biletelor la STEAUA – CHELSEA a explodat cu cateva zile inainte de meci

Pe piata neagra, biletele se vindeau si cu 600 de lei pentru un bilet la peluze, in timp ce, la tribune, tichetele ajung la 2-3.000 RON. Sute de bilete la meciul STEAUA – CHELSEA sunt vandute la negru la preturi si de 20 de ori mai mare. Mai multi fani au fost vaduviti de bilete dupa ce multe dintre ele au fost cumparate de speculanti si vandute acum la suprapret. De exemplu, un bilet la peluza care a costat intre 100 si 200 de lei, la piata neagra ajung sa se vanda acum chiar si cu 2000 de lei.Gigi Becali spune ca mai are cam 100 de invitatii pentru partida STEAUA – CHELSEA si regreta ca biletele s-au vandut online. Pentru viitor, Becali spune ca va vinde 20.000 de bilete online si restul de 30.000 la casele de bilete.

UPDATE Ora 14.00: Declaratii Gigi Becali: “E un meci la care nu ne-am asteptat. Singurul lucru care poate fi facut, sa dea Dumnezeu sa ne calificam, va fi asa. Vom scoate 20.000 online iar 30.000 de casa de bielte. Cine vrea sa vada meciul, sa stea la rand. Cred ca am gresit ca am dat voie 4 bilete online, trebuia doar doua bilete. Este inevitabila specula. Mai am cam 100 de invitatii pe care le am in plic. Cand le-am luat, le-am luat sa le dau la obligatii. Sambata au fost scoase la vanzare la ora 10.00 si in trei ore s-au terminat toate”.

STEAUA are imn oficial pentru meciul cu Chelsea. Este un imn asteptat de toti suporterii stelisti. Il puteti asculta in varianta promo la finalul acestui articol.