STEAUA – CHELSEA, in optimile EUROPA LEAGUE. Englezii au confundat emblema Stelei

STEAUA – CHELSEA. Dupa ce au confundat Romania cu Bulgaria, jurnalistii britanici gresesc din nou inaintea meciului Steaua – Chelsea. “Daily Mail” a confundat emblema Stelei cu cea pe care ros-albastrii au folosit-o pana spre finalul anilor ’90.

Aceasta este a doua gafa mare pe care jurnalistii britanici o fac inaintea meciului cu Steaua, dupa ce miercuri au scris ca Chelsea va juca in Bulgaria.STEAUA-CHELSEA se joaca joi, de la ora 20:00, pe Arena Nationala, in prima mansa din optimile de finala ale EUROPA LEAGUE, LIVE VIDEO TEXT pe REALITATEA.NET. Returul va avea loc pe 14 martie, de la ora 22:05, pe Stamford Bridge din Londra.

STEAUA s-a calificat in optimile EUROPA LEAGUE, dupa ce a invins, pe Arena Nationala, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formatia olandeza Ajax Amsterdam, in mansa secunda a 16-imilor competitiei. in tur, Ajax câstigase cu 2-0.CHELSEA s-a calificat in optimile EUROPA LEAGUE dupa ce a trecut in 16-imile de finala ale competitiei de formatia ceha Sparta Praga, cu scorul general de 2-1 (a invins in deplasare cu 1-0 si a obtinut o remiza acasa, 1-1). In capitala distractiilor usoare a Olandei se va afla un grup restrans de fani ai echipei Chelsea. Acestia au calatorit in tara gresita. Cand Ajax a invins pe Steaua cu 2-0, in prima mansa a turului precedent, cativa fani ai «albastrilor», care au vazut ca echipa noastra a castigat cu 1-0 la Praga, au zis ca vor economisi bani, cumparandu-si din timp bilete pentru Amsterdam. Cel putin e clar ce echipa vor sustine fanii olandezi la meciul de diseara , noteaza sursa citata.