STEAUA VS CHELSEA. Englezii, calariti pe National Arena. Londra, venim!

STEAUA va disputa, de la ora 20:00, unul dintre cele mai tari meciuri din ultimii ani, in compania englezilor de la  CHELSEA LONDRA, in mansa intai a optimilor de finala ale EUROPA LEAGUE. STEAUA – CHELSEA este in direct la PRo TV, Digisport si Dolcesport.

UPDATE: STEAUA – CHELSEA, scor final 1-0. A marcat Raul Rusescu din penalty. Antrenorul STELEI, Laurentiu Reghecampf, a declarat dupa meci ca meciul retur de la Londra este foarte important. “Inca nu am realizat nimic, mai avem meciul retur. Nu ne ajuta acum sa facem declaratii foarte mari si intr-o saptamana sa ne para rau” , a spus Reghe. Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus despre Chelsea ca joaca prea incet si ca nu a avut atat de multe emotii. “Am spus, Chelsea e o echipa prea lenta in joc, pe care noi o naucim. Terri era distrus, parca era in basme. (rade in hohote). Mata, pata, alalaltul cum il chema… Ramirez… si Hazard… s-a hazardat! L-a tinut Ripa de nici n-a miscat. Doamne ajuta sa-i multumim Imparatul Hristos, ca el ne aduce bucurii. La ora asta ce este in Europa League nu ne poate bate nimeni. Poate Real, Barcelona… altfel…. Hai v-am pupat!!!” , a spus Becali dupa meci.

STEAUA-CHELSEA. Partida dintre STEAUA si CHELSEA a starnit un interes enorm, biletele epuizandu-se inca de saptamana trecuta, la doar cateva ore dupa ce au fost puse in vanzare. Laurentiu Reghecampf a fost nevoit sa faca o schimbare de ultim moment, dupa ce Stefan Nikolic a devenit indisponibil: Raul Rusescu a fost avansat varf impins, iar linia care il va sustine este formata din Adrian Popa, Alex Chipciu si Cristi Tanase. O alta mutare este introducerea lui Lukasz Szukala in locul lui Florin Gardos in defensiva.

Ora 19:15 Ies la incalzire si portarii de la Steaua, Tatarusanu si Stanca. Spectatorii incep sa aplaude.

Ora 19:10 Cech si Turnbull, cei doi portari ai lui Chelsea, au iesit la incalzire, fiind fluierati copios.

Ora 19:00 Stadionul incepe sa se umple. In tribunele Arenei Nationale sunte deja catevii mii de oameni.

ECHIPELE DE START: STEAUA: Tatarusanu – Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, Chipciu, Tanase – Rusescu.Antrenor: Laurentiu Reghecampf. Rezerve: Stanca – Gardos, Filip, Prepelita, Iancu, Tatu, Rocha.

CHELSEA: Cech – Ivanovic, Terry, David Luiz, Bertrand – Obi Mikel, Lampard – Benayoun, Oscar, Hazard – Torres.Antrenor: Rafael Benitez. Rezerve: Turnbull – A. Cole, Ferreira, Cahill, Azpilicueta, Marin, Mata.

STEAUA s-a calificat in optimile EUROPA LEAGUE, dupa ce a invins, pe Arena Nationala, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formatia olandeza Ajax Amsterdam, in mansa secunda a 16-imilor competitiei. in tur, Ajax castigase cu 2-0.CHELSEA s-a calificat in optimile EUROPA LEAGUE dupa ce a trecut in 16-imile de finala ale competitiei de formatia ceha Sparta Praga, cu scorul general de 2-1 (a invins in deplasare cu 1-0 si a obtinut o remiza acasa, 1-1).

STEAUA CHELSEA Amintire placuta cu WEST HAM UNITED

Steaua-West Ham a fost 2-0 in 2000.

STEAUA CHELSEA ECHIPE PROBABILE: STEAUA: Tatarusanu – Rapa, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Chipciu, Tanase – Rusescu. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.CHELSEA: Cech – Azpilicueta, David Luiz, Cahill, Bertrand – Lampard, Obi Mikel – Marin, Oscar, Hazard – Torres. Antrenor: Rafael Benitez.

STEAUA-CHELSEA LIVE. Suporterii echipei STEAUA de la Peluza Nord au muncit din greu la o coregrafie care sa se ridice la nivelul partidei de joi seara cu CHELSEA din EUROPA LEAGUE. Fanii intentionau sa construiasca din cartonase un craniu, inconjurat de culorile in rosu si albastru si insotit de un mesaj in limba engleza: Above life or death is Steaua ( Mai presus de viata sau moarte e Steaua ), scrie ProSport. Reprezentantul UEFA a considerat insa ca mesajul este mult prea dur si n-are legatura cu sportul, astfel ca a interzis-o.

STEAUA CHELSEA LIVE. Laurentiu Reghecampf a mai spus ca un eventual rezultat negativ in turul de pe Arena Nationala nu trebuie sa demoralizeze, avand in vedere precedentul Ajax. “Pentru mine este un joc foarte important, o etapa din viata noastra. Sper foarte mult sa trecem in faza urmatoare. Nu conteaza cu cine jucam, orice echipa este tare in aceasta faza. intr-adevar, numele CHELSEA impune respect. Ei sunt preocupati sa isi asigure si un loc fruntas in campionat, dar pe noi, STEAUA, ne intereseaza doar ce trebuie sa facem noi. Aceste meciuri din EUROPA LEAGUE e sunt foarte speciale. Nu trebuie sa uitam ca exista returul, asa cum s-a intamplat si la jocul cu Ajax. Calificarea se va juca la Londra” , a spus Reghecampf in conferinta de presa oficiala de dinaintea meciului STEAUA CHELSEA. “Sunt mandru ca elevii mei au ajuns la acest nivel. Problema terenului nu ar trebui sa ne preocupe chiar atat de mult, si ei vor juca pe aceeasi suprafata. Ar trebuie sa ne preocupe mai mult ce am realizat, eu ma simt mandru cand stadionul se umple la fiecare meci. Daca ma gandesc la finala? Am facut-o inca din calificari, atata timp cat exista o mica sansa este normal. Nu cred ca vom avea emotii, deoarece in lotul nostru sunt mai multi jucatori cu experienta internationala” , a mai spus Reghecampf.

STEAUA CHELSEA COTELE LA PARIURI. Casele de pariuri au oferte variate pentru cei care sunt interesati sa parieze pe meciul dintre STEAUA si CHELSEA. Potrivit bookmakerilor, londonezii au cele mai mici cote pentru o victorie pe Arena Nationala.Majoritatea caselor de pariuri mizeaza pe un scor de 1-1 in partida tur dintre STEAUA si CHELSEA. Astfel, cei care ar paria pe acest scor, ar castiga de 6,5 ori suma pariata. Pe de alta parte, o victorie a celor de la STEAUA cu 1-0 in fata lui CHELSEA are o cota de 10. Tot o cota de zece vor primi si cei care pariaza pe un rezultat nul in partida de pe Arena Nationala. Alte cote stabilite de Stanley Bet pentru meciul STEAUA-CHELSEA:STEAUA marcheaza 1.44, STEAUA nu marcheaza 2.60, STEAUA inscrie prima 2.26, STEAUA castiga prima repriza 4.20, Victorie STEAUA cu 2-0 cota 20, Victorie CHELSEA cu 2-0 cota 9.

STEAUA CHELSEA. In capitala distractiilor usoare a Olandei se va afla un grup restrans de fani ai echipei Chelsea. Acestia au calatorit in tara gresita. Cand Ajax a invins pe Steaua cu 2-0, in prima mansa a turului precedent, cativa fani ai «albastrilor», care au vazut ca echipa noastra a castigat cu 1-0 la Praga, au zis ca vor economisi bani, cumparandu-si din timp bilete pentru Amsterdam. Cel putin e clar ce echipa vor sustine fanii olandezi la meciul de diseara , noteaza sursa citata.Totodata, chelseafc.com mai noteaza ca patronul Stelei, Gigi Becali, a interzis difuzarea melodiilor formatiei Queen pe stadion. Nu se va auzi Queen diseara. Controversatul politician de dreapta si patron al Stelei, Gigi Becali, a interzis aceasta muzica pe stadion. Da, inclusiv «We are the champions» , a precizat chelseafc.com, care il considera pe Iasmin Latovlevici ca fiind cel care a influentat decisiv dubla cu Ajax, dupa ce a deschis scorul si a transformat penalty-ul decisiv in retur.Steaua intalneste in aceasta seara, de la ora 20.00, pe Arena Nationala, formatia Chelsea Londra, intr-o partida contand pentru prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Europa. Returul va avea loc in 14 martie, la Londra.

STEAUA – CHELSEA. Partida STEAUA CHELSEA a starnit un interes enorm, biletele epuizandu-se inca de saptamana trecuta, la doar cateva ore dupa ce au fost puse in vanzare.

STEAUA – CHELSEA. Politia a suplimentat efectivele Politia Capitalei a luat decizia de a suplimenta dispozitivul de ordine publica si siguranta rutiera instituit cu ocazia desfasurarii meciului de fotbal dintre cluburile FC Steaua si Chelsea FC, numarul efectivelor implicate in asigurarea desfasurarii evenimentului sportiv mentionat depasind, in prezent, cifra de 450 de politisti , arata Politia Capitalei intr-un comunicat de presa.Politia Capitalei anunta miercuri ca numarul politistilor mobilizati pentru meci este de 370, care vor fi prezenti in apropierea Arenei Nationale, dar si in alte zone, cum sunt Centrul Istoric si principalele artere ale Bucurestiului.Ulterior, numarul politistilor a fost suplimentat pana la 450, intre care si sapte subofiteri care vor patrula alaturi de cainii de serviciu. Actiunea Politiei Capitalei vizeaza, in special, prevenirea actelor de violenta, a inselaciunilor, furturilor din posete sau buzunare, dar si a celor din autoturisme.Totodata, peste 700 de jandarmi bucuresteni vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul Steaua Bucuresti – Chelsea Londra, programat joi, de la ora 20.00, pe Arena Nationala, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Europa.Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena sportiva, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp la stadion, incepand cu ora 17.00, cand se vor deschide portile de acces.Meciul Steaua Bucuresti – Chelsea Londra, din prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Europa, este programat, joi, de la ora 20.00, pe Arena Nationala din Bucuresti.Pentru aceasta partida au fost epuizate toate biletele puse in vanzare, iar casele de bilete vor fi inchise.

STEAUA – CHELSEA. Gest SCANDALOS al englezilor la adresa STELEI

“Daily Mail” a confundat emblema Stelei cu cea pe care ros-albastrii au folosit-o pana spre finalul anilor ’90. Este a doua gafa mare pe care jurnalistii britanici o fac inaintea meciului cu Steaua, dupa ce miercuri au scris ca Chelsea va juca in Bulgaria.STEAUA-CHELSEA se joaca joi, de la ora 20:00, pe Arena Nationala, in prima mansa din optimile de finala ale EUROPA LEAGUE. Returul va avea loc pe 14 martie, de la ora 22:05, pe Stamford Bridge din Londra.STEAUA s-a calificat in optimile EUROPA LEAGUE, dupa ce a invins, pe Arena Nationala, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formatia olandeza Ajax Amsterdam, in mansa secunda a 16-imilor competitiei. In tur, Ajax castigase cu 2-0.CHELSEA s-a calificat in optimile EUROPA LEAGUE dupa ce a trecut in 16-imile de finala ale competitiei de formatia ceha Sparta Praga, cu scorul general de 2-1 (a invins in deplasare cu 1-0 si a obtinut o remiza acasa, 1-1).

STEAUA-CHELSEA. Gigi Becali, DESFIINTAT de PRESA BRITANICA

Gigi Becali a mai fost criticat de presa britanica, dar articolul din “The Independent” este devastator. “A fost numit misogin, homofob si rasist. A stat la Bruxelles ca membru al Parlamentului European, iar acum este membru in Parlamentul Romaniei. Recent, a primit o sentinta de 3 ani cu suspendare pentru rapire. Acesta este Gigi Becali, patronul echipei Steaua Bucuresti” , este inceputul articolului din “The Independent”.

“Este unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, a carui avere a inceput sa creasca dupa o afacere cu terenuri facuta cu Armata Romana la putin timp dupa caderea regimului lui Ceausescu. O afacere plina de suspiciuni, dar mai toate afecerile fostului cioban au fost controvesate”, a mai scris sursa citata. Jurnalistii britanici nu au uitat nici de acuzele de discriminare: Grupurile care apara Drepturile Omului il acuza de mai mult timp pe Gigi Becali de discriminare, mai ales in timpul activitatii sale politice. Femeile, romii, comunitatea homosexualilor si alte grupari rasiale au fost, conform acuzatiilor, victimele vederilor extremiste ale lui Gigi Becali. A fost amendat de autoritatile fotbalistice din tara lui si de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, cel mai recent pentru ca a numit cultul baptistilor ca fiind unul satanic.

Descrierea lui Gigi Becali continua cu episodul sosirii cantaretei Lady Gaga in Romania, pentru un concert, fiind redata declaratia finantatorului stelist la adresa acesteia: Cand apare la TV, schimb canalul si scuip televizorul! Cand o vedem trebuie sa scuipam. Pleaca de aici, Satana! .The Independent scrie si despre episodul condamnarii cu suspendare a lui Gigi Becali, dupa sechestrarea a trei oameni care i-ar fi furat o masina. Gigi Becali si garzile sale de corp i-au retinut pe cei trei dupa ce i-au amenintat cu pistoalele, apoi i-au urcat in portbagajul unei masini .

La Steaua au fost schimbati multi antrenori, cam doi pe sezon in medie de cand Gigi Becali a preluat echipa, acum un deceniu. La un moment dat a dat de inteles ca a demis un antrenor pentru ca era prea musulman. Pana si Gheorghe Hagi, cel mai mare jucator din istoria Romaniei, nu a rezistat nici 4 luni inainte sa renunte dupa numeroase certuri cu Gigi Becali, inclusiv una din cauza faptului ca patronul insista ca anumiti jucatori sa fie introdusi in echipa , se incheie articolul din “The Independent”.

STEAUA-CHELSEA. Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marti, ca singura necunoscuta pentru echipa de start in partida cu Chelsea Londra, contand pentru optimile de finala ale Ligii Europa, o reprezinta postul de fundas dreapta, posibilitatile fiind Cornel Rapa sau Alexandru Chipciu.