STEAUA-CHELSEA. LIVE. STEAUA ESTE CA SI CALIFICATA IN SFERTURI

CHELSEA – STEAUA este testul de rezistenta pentru ros-albastri in optimile Europa League. Meciul CHELSEA – STEAUA se va juca joi seara pe Stamford Bridge din Londra, de la ora 22.00 si va fi transmis in format Live Text de Mondo News. In meciul tur, de pe Arena Nationala, scorul a fost 1-0 pentru Steaua, unicul gol fiind marcat de Raul Rusescu.

UPDATE Ora 15: Laurentiu Reghecampf a decis sa foloseasca acelasi 11 din prima mansa pentru returul cu Chelsea.Iasmin Latovlevici va putea intra din primul minut, desi au fost ceva semne de intrebare in privinta titularizarii sale din cauza unor probleme la genunchi.

Ora 12.30: La meciul CHELSEA – STEAUA ar putea lua parte si premierul Victor Ponta, care a declarat ca astazi ca va merge in cursul serii la meciul retur Chelsea-Steaua, care se va desfasura la Londra, daca intalnirea PES de la Bruxelles, la care va participa anterior, se termina la timp.Partida CHELSEA – STEAUA va fi condusa la centru de Stephane Lannoy si va transmisa in direct la Digi Sport 1, Pro TV. Lannoy va fi ajutat de Fredéric Cano si Michael Annonier, iar Eric Dansault va fi rezerva. Asistenti suplimentari vor fi Antony Gautier si Ruddy Buquet.Antrenorul STELEI, Laurentiu Reghecampf, a primit ultimele indicatii inainte de plecarea lui Becali la Muntele Athos. Patronul Stelei, Gigi Becali, spune ca nu are emotii in privinta meciului de la Londra, insa inainte de a pleca la Muntele Athos, acolo unde se va afla joi seara, a dorit sa-i ofere tehnicianului ultimele sfaturi pentru duelul de pe Stamford Bridge, potrivit GSP.

“Am vorbit cu Reghe si i-am zis: «Trebuie sa tii cont ca noi suntem calificati la 0-0. Trebuie sa fructificam ce putem fructifica. Daca primim gol, schimbam placa. Dar in prima faza trebuie sa ne aparam foarte bine, sa aparam avantajul» , a spus Gigi la GSP TV. Finantatorul din Ghencea i-a oferit antrenorului si un exemplu: “I-am povestit cum proceda Olaroiu. Dupa 1-1 in tur, in deplasare, el spunea: «Eu joc acum la 0-0, apar avantajul!”  Reghe l-a ascultat pe patron, insa la finalul conversatiei i-a transmis ca el decide tactica, lucru marturisit chiar de catre Becali: “Mi-a zis ca stie ce are de facut si sa ma duc linistit la rugaciune!”

Dumitru Dragomir:” Daca joaca Lampard, Steaua se califica”

“Daca joaca Lampard fac pariu ca nu bat pe Steaua. Mie nu imi place Lampard. Dovada ca el n-a jucat cu Manchester (n.r. United) si Chelsea a revenit de la 0-2 (n.r. s-a incheiat 2-2). Si putea chiar sa castige, ca Mata a scapat pe final singur cu portarul. Suntem tari, am trecut prin lupte mai grele decat asta. Ma duc la Londra pentru ca toata lumea e optimista la meciul asta. Fotbalistic vorbind, Steaua are sansa a doua. E normal, joaca la Londra cu o echipa destul de buna. Dar la fotbal e posibil orice. Daca Steaua poate sa faca presingul pe care l-a facut la Bucuresti cu Ajax si cu Chelsea, atunci ii incurca la Londra. Daca nu, va fi deranj” , a declarat Dumitru Dragomir, citat de Mediafax.

“O calificare in fata celor de la Chelsea ar insemna nota 10 pentru fotbalul romanesc. Acum are doar nota 8,5. Ca sa ajungi in conditiile de criza ale Romaniei asa de sus, sa bati pe Ajax si Chelsea, sunt performante uluitoare. Daca trece Steaua de Chelsea in toate cotloanele Pamantului se va discuta despre Romania. Dar sa nu va luati dupa victoria de aici cu 1-0, un meci nu seamana cu altul” , a completat presedintele LPF. Steaua a anuntat programul echipei pe perioada petrecuta la Londra.

Steaua a anuntat programul oficial dinaintea returului cu Chelsea (joi, 22:05, in direct la Digi1, Dolce1, Pro tv si liveTEXT pe GSP.ro):

Miercuri, 13 martie-10:30 – decolarea delegatiei Stelei spre Londra – Aeroportul International Henri Coanda – 10:30 (ora Angliei) – antrenament oficial Chelsea FC – Baza de Pregatire Cobham – deschis presei in primele 15 minute- 11:30 (ora Angliei) – aterizarea delegatiei Steaua la Londra – Aeroportul Stansted- 13:00 (ora Angliei) – conferinta de presa Chelsea FC – Baza de Pregatire Cobham- 18:30 (ora Angliei) – conferinta de presa Steaua – Stamford Bridge- 19:00 (ora Angliei) – antrenament oficial Steaua – Stamford Bridge – deschis presei in primele 15 minuteVineri, 15 martie, a doua zi dupa meci- 12:00 (ora Angliei) – decolarea delegatiei Steaua spre Bucuresti – Aeroportul Stansted- 17:00 (ora Romaniei) – aterizarea delegatiei Steaua la Bucuresti – Aeroportul International Henri Coanda