SULEYMAN MAGNIFICUL. Cand va fi difuzat sezonul trei

SULEYMAN MAGNIFICUL este serialul care tine cu sufletul la gura milioane de telespectatori din Romania. Insa, probabil ca multi dintre cei pe care ambitioasa productie turceasca i-a cucerit definitiv se intreaba ce se va intampla cu serialul lor favorit.

Ultimele opt episoade ale celui de-al doilea sezon din Suleyman Magnificul vor fi difuzate pana in luna mai, insa debutul celui de-al treilea sezon va avea loc abia in toamna. O data cu reluarea serialului turcesc de pe Kanal D, in serial vor aparea si noi personaje, scrie enational.ro.

Potrivit noului scenariu, in sezonul al  treilea, pentru inima lui Malkocoglu se vor lupta printesa Mihrimah, dar si Esmahan, fiica sultanei Sah, sora lui Suleyman Magnificul. Intrebat ce crede despre toata nebunia iscata de personajul sau, frumosul Burak s-a declarat de-a dreptul bulversat. 

“Nu m-am asteptat ca personajul pe care il interpretez sa devina un fenomen. E incredibil” Am primit scrisori de la fane din 60 de tari”, a povestit Ozcivit, care are o surpriza de proportii pentru admiratoarele sale inflacarate. In luna septembrie, actorul  va incepe sa lucreze la “Malkocoglu”, un film artistic ce il va avea ca protagonist.