Saga Amurg: Eclipsa si Justin Bieber, printre castigatorii MTV Movie Awards 2011



Al treilea lungmetraj al francizei Twilight, Saga Amurg: Eclipsa, a fost marele castigator al galei MTV Movie Awards, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, fiind recompensat cu cinci trofee, inclusiv mult ravnitul premiu pentru cel mai bun film al anului, informeaza Reuters.

Printre castigatorii MTV Movie Awards 2011 s-a numarat si Justin Bieber. Cantaretul a primit premiul pentru cel mai bun moment pentru filmul 3D quot;Never Say Never quot;.

Pentru al treilea an consecutiv, un lungmetraj din franciza quot;Twilight quot; a fost desemnat filmul anului. Primele doua lungmetraje din aceasta serie au fost recompensate fiecare cu cate cinci trofee MTV Movie, ambele impunandu-se inclusiv la categoria quot;cel mai bun film al anului quot;.

quot;Saga Amurg: Eclipsa quot;, care a fost nominalizat la opt categorii de premii, a incheiat seara de duminica cu cinci MTV Movie Awards. La fel ca in 2010, Robert Pattinson si Kristen Stewart s-au impus la categoriile quot;cel mai bun actor quot;, respectiv quot;cea mai buna actrita quot;.

Cei doi actori, despre care presa internationala a afirmat in mai multe ocazii ca ar forma un cuplu si in viata reala, au impartit si premiul pentru cel mai bun sarut. Robert Pattinson a celebrat acest trofeu intr-un mod inedit – a fugit in public si l-a sarutat pe colegul sau din distributie Taylor Lautner.

Citeste articolul complet pe site-ul Mediafax