Sanatate si frumusete: Aloe Vera

Aloe – planta cu proprietati curative care este folosita de mii de ani. Patru plante sunt esentiale pentru starea de bine a omului: graul, strugurii, maslinele si aloe… (Cristofor Columb).Planta Aloe barbadensis Miller (una dintre cele peste 200 de specii existente in lume) este cea mai benefica.

Gelul din interiorul frunzelor acesteia au numeroase proprietati: detoxifiant, stimulator al imunitatii, grabeste regenerarea (refacerea), antiinflamator, analgesic, antimicrobian, cu o mare putere de patrundere sprijina echilibrul functional al organismului.

Contine peste 200 de compusi activi, 75 factori de nutritie: 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine.Compania FOREVER LIVING PRODUCTS (fondata in America din 1978, prezenta in peste 150 de tari, iar in Romania din 1999), este cea mai mare producatoare si distribuitoare mondiala a produselor pe baza de Aloe vera, destinate sanatatii si infrumusetarii si foloseste in produsele sale, numai aceasta specie de aloe.

Este, de asemenea, cea mai mare producatoare si distribuitoare mondiala al suplimentelor alimentare apicole.Pentru a i se pastra proprietatile naturale deosebite, gelul extras din frunzele de Aloe trebuie stabilizat in maxim 30 minute, si asta printr-o metoda de stabilizare brevetata de FOREVER LIVING PRODUCTS.

Astfel, gelul obtinut este identic cu cel din planta vie!Gama de produse create de FOREVER LIVING PRODUCTS este vasta. Produsele au formule unice, brevetate! Respecta normele UE si sunt avizate de forurile nationale si internationale de specialitate.

Se adreseaza celor care apreciaza calitatea vietii, se potrivesc tuturor, indiferent de varsta sau stare de sanatate, copil sau bunic, sanatos sau bolnav!Bauturile si suplimentele alimentare ne hranesc! Asa bem si mancam sanatate!! Produsele au fost creeate de FOREVER LIVING PRODUCTS pentru: – mentinerea sanatatii, vitalitatii si frumusetii la orice varsta;- sustinerea functionarii corecte a organismului, sanatos sau bolnav;- asigurarea substantelor nutritive necesare alimentatiei echilibrate;- promovarea unui stil de viata care ne protejeze sanatatea.

Produsele FLP ne ajuta sa avem o hrana completa pentru sanatatea organismului. Ele cresc sansele corpului sa fie mai puternic, sa fie mai frumos, sa functioneze mai bine si sa se poata apara mai bine!!Incepand cu articolul urmator, vom prezenta binefacerile fiecaruia dintre produsele FOREVER LIVING PRODUCTS.

Pentru mai multe detalii: Aura Budui. Asistent Supervizor FLP.

Tel: 0747.292.727 www.foreverliving.ro