Sapunaru a fost implicat intr-un nou act de indisciplina

nbsp;

Sapunaru va fi suspendat dupa incindentele de la meciul dintre Benfica si Porto cand i-a tras un pumn in gura sefului stewarzilor.

Intre 6 luni si 3 ani de suspendare cu o amenda intre 2.500 si 7.500 euro risca Sapunaru si Hulk de la Porto pentru ca au batut un steward la meciul cu Benfica.

Aceasta ar fi pedeapsa daca se doveste ca ei sunt cei care au lovit primii. Daca ancheta va arata insa ca cei doi au raspuns unui atac al stewardului, atunci pedeapsa se reduce la 6 meciuri si o amenda de pana la 12.000 euro.

Sapunaru a fost eliminat desi nu a jucat niciun minut. Fundasul lui Porto a vazut rosu in fata ochilor dupa un incident cu un om de ordine la meciul cu Benfica.

Cei de la A Bola scriu ca nu se stie versiunea reala a incidentelor, dar ca cei doi au fost eliminati de arbitrul meciului, in timp ce cotidianul Record sustine ca centralul Lucilio Baptista nu a luat nicio masura disciplinara.

quot;La finalul meciului, Sapunaru si Hulk au avut un schimb dur de replici, pe tunelul ce ducea la cabine, cu un om de ordine de pe Estadio da Luz. Arbitrul Lucilio Baptista a notat totul in foaia de joc, dar nu a acordat niciun cartonas rosu quot;, a scris sursa citata. nbsp;

Citeste stirea completa in paginile site-ului Sport.ro

nbsp;