S-au dezlantuit norii peste Romania: Strazi inundate, masini avariate, 5 raniti

nbsp;

In Bucuresti, furtuna a inceput cu putin inainte de miezul noptii si 2 ore de ploaie torentiala au lasat in urma strazi inundate si intersectii transformate in lacuri.

Pompierii au primit zeci de apeluri, cele mai multe referitoare la copaci doborati de vant. Furtuna a facut multe pagube materiale, dar din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Potopul a inceput cu putin inainte de miezul noptii. Asa cum ne-am obisnuit deja, canalizarea nu a mai facut fata si Micul Paris s-a transformat in Mica Venetie. Soferii prinsi in trafic ar fi avut nevoie mai degraba de barci, ca sa treaca prin intersectii.

Rafalele de vant au pus la pamant copaci batrani, in tot orasul. Aproape toata noaptea bulevardul Dacia a fost inchis la intersectia cu strada Polona, din cauza unui copac ce cazuse peste liniile de troleibuz. Tot din cauza vijeliei, cativa metri mai incolo un stalp de electricitate statea sa se prabuseasca. (…)

La piata Unirii un semafor a fost trantit la pamant dupa ce un panou publicitar a cazut peste el. Pompierii au avut zeci de interventii in tot orasul, cele mai multe dintre ele pentru copaci doborati de furtuna. Din fericire, niciunul dintre aceste incidente nu a facut victime.

Furtunile puternice au maturat miercuri noapte si sudul tarii, cu ploi torentiale, fulgere si rafale de vant ce au smuls acoperisuri si copaci.

Citeste mai mult pe site-ul Pro TV