Scandalul dezafilierii Universitatii Craiova ajunge in fata DNA

Consilierul juridic al FRF, Adrian Stangaciu, a fost citat de catre Directia Nationala Anticoruptie, structura centrala Bucuresti, pentru data de vineri, 22 martie, ora 10:00, pentru a fi audiat in dosarul dezafilierii abuzive a echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Editie.ro, ziarul lui Adrian Mititelu, scrie ca Adrian Stangaciu va fi acuzat oficial de abuz in serviciu contra intereselor publice, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi, complicitate la abuz in serviciu, aderare la grup infractional si evaziune fiscala, art. 9, prin sustragerea unor bunuri de sub sechestru (vezi jucatorii de fotbal ai Universitatii Craiova).

Acuzarea lui Stangaciu ar surveni astfel in urma deciziei procurorilor de extindere a urmaririi penale pentru inca 8 persoane din cadrul FRF, in afara celor deja cunoscute. Prin urmare, urmeaza ca saptamana viitoare si celelalte persoane sa fie citate. Adrian Stangaciu are un rol cheie in dosar deoarece el este cel care a avizat din punct de vedere juridic dezafilierea Universitatii Craiova.