Sefii CJ Iasi, spionati cu camere video montate in birouri. Vezi video


Scandal de amploare la Consiliul Judetean (CJ( Iasi. nbsp;Vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi, Victor Chirila, sustine ca a descoperit doua camere de monitorizare, una in biroul sau, cealalta in biroul nbsp;celuilalt vicepresedinte al CJ, Constantin Adascalitei.

Potrivit jurnalistilor de la Ziarul de Iasi, nbsp;Victor Chirila sustine ca este urmarit politic si a anuntat politia in legatura cu acest caz. Imediat dupa ce a facut sesizarea, nbsp;a fost sunat de procurorul-sef al DNA Iasi, Mihail Calin, care i-a solicitat sa se prezinte joi dimineata, la ora 8:30, la sediul acestei institutii.

quot;Mi-au spus ziaristii si mi s-a parut ca este o gluma. Apoi am vazut ca problema este chiar serioasa. Banuiesc ca cei care au montat camerele au facut-o peste tot. Institutiile statului vor da explicatiile necesare. Ma gandesc ca poate nu s-au gasit chiar toate camerele. Cred ca cei doi acuza ca li s-au pus camere, si atunci ei trebuie sa dea explicatii quot;, a declarat presedintele CJ Iasi, Costantin Simirad, la Realitatea TV.

Simirad a mai spus ca maine va chema institutiile specializate sa caute eventuale echipamente de supraveghere si in biroul sau.