Sefu iar face cu ochiu – Asa se atentioneaza cei de la SPP cand Basescu este nervos!

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, are tendinta de a intra in conflict cu alegatorii, au declarat surse din cadrul SPP pentru Adevarul.

De cate ori Traian Basescu este nervos, angazatii de la SPP se atentioneaza intre ei: quot;Sefu’ iar face cu ochiu’! quot;, este parola care-i pune in garda pe SPP-isti.

Acestia spun ca presedintele Romaniei are tendinta de a discuta in contradictoriu cu cetatenii si ori cate ori se enerveaza, inconfundabila privire a lui Basescu capata o raceala anume, care ii baga in alerta pe SPP-isti.

„Baietii care il insotesc pe Basescu sunt mereu in garda pentru ca omul Traian Basescu il invinge adesea pe demnitarul Traian Basescu. El vrea mereu sa intre in dialog cu cetatenii quot;, spun sursele citate de Adevarul.

Atunci cand Basescu este jignit sau huiduit si are o replic 259; pe limba, expresia fetei lui il tradeaza. Se incrunta intr-un fel unic si are o privire rece, iar baietii spun despre asta ca „seful face iar cu ochiul quot;, mai povestesc sursele noastre.

Foto: Mondo News