Serban Cercelescu, geniu la 9 ani! Poate da lectii de fizica cuantica sau astronomie!


Serban Cercelescu este un pusti din Bucuresti care poate fi considerat geniu la doar 9 ani. S-a inscris in Asociatia nbsp;Romana de Cosmonautica si Aeronautica (ARCA) si poate da multora lectii de fizica cuantica si astronomie.

Intr-un interviu pentru dcnews.ro, Serban povesteste ca a inceput sa invete fizica de la varsta de 6 ani. Ceva mai tarziu s-a inscris in ARCA, fiind cel mai tanar membru al asociatiei. Serban Cercelescu a spus pentru jurnalistii de la dcnews.ro care este motivul pentru care a vrut atat de mult sa se inscrie in aceasta asociatie.

quot;M-am decis sa ma inscriu in ARCA dupa ce m-am gandit ca ce scop mai au toate cunostintele mele daca nu le folosesc la nimic. Faceam uneori schite pe care mama le arunca la gunoi sau fratele meu le mazgalea si nu mai erau bune de nimic quot;, a povestit Serban.

Desi are doar 9 ani, baiatul nbsp;este foarte ocupat cu studiul electronicii, matematicii si chimiei. quot;Vreau sa ajut omenirea cu inventiile mele, cu descoperirile stiintifice quot;, a spus Serban.