Serghei Mizil: Madalin Ionescu si-a facut-o cu mana lui

Serghei Mizil sustine ca situatia in care se afla in prezent Madalin Ionescu, care a fost inlocuit saptamana aceasta de la carma emisiunii quot;Acces Direct quot;, este din cauza faptului ca s-a lasat quot;manevrat quot; de iubita lui, Cristina Siscanu.

La cateva zile de cand a aflat ca Madalin Ionescu a fost debarcat de la carma emisiunii quot;Acces Direct quot;, Serghei Mizil a si gasit tapul ispasitor pentru crearea acestei situatii: Cristina Siscanu. Respectiv aceeasi persoana pe care, in urma cu cateva luni, o acuza de infidelitate, dupa ce aceasta a reusit sa il insele pe George Papari, iubitul ei de la vremea respectiva, cu cel mai bun prieten al acestuia, respectiv Madalin Ionescu.

quot;Madalin si-a facut-o cu mana lui. S-a luat dupa ea (n.r. – Cristina Siscanu), dupa mintea ei diabolica si uite unde a ajuns. Nu exagerez, chiar e diabolica! Si vorbesc in cunostinta de cauza, nu spun vorbe. Ea l-a impins de la spate ca sa faca anumite lucruri si uite asa a fost tras pe tusa la Antena.

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)