Sever Voinescu: PDL pare ca nu mai e in stare sa atraga nimic

Sever Voinescu reia critica la adresa PDL, afirmand ca partidul din care face parte nu mai e in stare sa atraga nimic din electoratul dreptei. Fostul vicepresedinte democrat-liberal considera ca intr-un an de aici inainte, spectrul dreptei va arata cu totul altfel si isi exprima speranta ca PDL va intelege fenomenul.

“Ieri, Noua Republica a devenit partid cu acte in regula. Aud ca Forta Civica creste numeric si se dezvolta institutional in ritmul planificat de sefii ei. Vad pe Facebook ca Forta Noua (F9) iese din ce in ce mai mult in public, semn ca clarificarile din interiorul grupului se apropie de sfirsit. Adevarul este ca, de la 9 decembrie incoace, Bucurestiul fierbe politic. Eu stiu patru grupuri de oameni din politica, din business sau si din politica si din business care se reunesc si discuta aprins intre ei viitorul dreptei. Fac planuri, vor sa se angajeze. Sint oameni care nu mai cred nici in acest PDL, nici in acest PNL, dar care nu vor sa se demobilizeze, sa plece acasa tristi. asta e semn bun: ceva se va intimpla in viitor pe partea dreapta, acolo unde PDL pare ca nu mai e in stare sa atraga nimic, din pacate”, scrie Sever Voinescu, pe pagina sa de Facebook.

Fostul vicepresedinte democrat-liberal, afirma ca in acest moment nu exista un partid de dreapta puternic. “Locul de formatiune principala de centru-dreapta este gol pentru cei mai multi electori de genul acesta, chiar daca PDL si-l revendica formal. Dar, stie oricine, nici un loc nu ramine gol – totul se ocupa. Intr-un an de aici inainte, sint sigur, spectrul dreptei va arata cu totul altfel. Sper ca PDL sa inteleaga acest fenomen si sa stie sa-i raspunda inteligent si eficient. Sper…”, conchide Voinescu.

Foto: Facebook