Situatia drumurilor din Romania: Viscolul a baricadat in case zeci de mii de oameni

Romania se dezmorteste in aceasta dimineata dupa inca o noapte grea de iarna. Zapada a ramas stapana peste judetele Ialomita, Prahova, Buzau, Braila si Galati, unde meteorologii au anuntat cod galben. Vezi aici situatia drumurilor din Romania.

09:00 La Galati, desi, initial, interdictia impusa soferilor de a nu parasi localitatile, urma sa fie ridicata joi dimineata, autoritatile locale au decis ca aceasta masura sa ramana in vigoare pana la ora 12:00.

08:00 Pe DN2 sau Drumul European 85, intre localitatile Buzau si Urziceni, a fost reluata circulatia. Drum deschis si pe DN1B, care leaga Buzaul de Ploiesti.

In schimb, din cauza ninsorii si a viscolului, Autostrada A2 pana la Drajna ramane si astazi inchisa. La fel si Drumul National 23 Focsani -Braila si DN22 Braila – Ramnicu Sarat.

Codul galben este valabil pana astazi la ora 12:00, iar meteorologii spun ca ninsorile viscolite vor continua sa faca probleme mari in sud-est, adica tot in judetele deja afectate: Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Vaslui. Aici, miercuri, sute de soferi au trait momente cumplite.

Foto: Mondo News

Vezi video pe site-ul Pro TV