Smart Bell sau soneria care pacaleste hotii ii va aduce lui Laurence Tura un sfert de milion de lire sterline!



Un scolar britanic de 13 ani este pe cale de a castiga 250.000 de lire sterline pentru inventarea unei sonerii speciale care pacaleste hotii, facandu-i pe acestia sa creada ca este cineva acasa, intr-o proprietate goala.

Smart Bell, soneria proiectata de Laurence Tura, intra in legatura telefonica, prin calculator, cu proprietarul, cand acesta nu este acasa, permitandu-i sa vorbeasca cu cine se afla in fata usii ca si cand ar fi dincolo de usa, potrivit Daily Mail online.

Dispozitivul produce chiar si o anumita cantitate de zgomot de fond, pentru a da impresia oaspetilor neasteptati ca vorbesc cu cineva din interior printr-un sistem interfon.

Inventia, care utilizeaza o cartela SIM, folosita si in tehnologia telefoanelor mobile, ar permite, de asemenea, proprietarilor sa dea instructiuni soferilor care efectueaza livrari la ei acasa.

Laurence Tura a vandut deja 20.000 de unitati gigantului in telecomunicatii Commtel Innovate si finalizeaza o afacere cu o a doua companie pentru inca 25.000 de unitati. nbsp;Atunci cand acordul va fi semnat, baiatul va fi mai bogat cu 250.000 de lire sterline (280.634 euro).

Afla detalii despre soneria care sperie hotii pe site-ul Mediafax (Sursa foto: Daily Mail) nbsp;