Smiley si Laura Cosoi au petrecut trei zile in Mexic

Cantaretul i-a facut o vizita surpriza de trei zile iubitei lui, la finalul sederii acesteia in Mexic, pentru ca voia neaparat sa o vada.

Cea mai grea incercare la care a fost supusa Laura Cosoi in perioada de doua luni in care a fost in Mexic, unde a participat la concursul quot;Bailando por un sueno quot;, a fost despartirea de Smiley. Iata insa ca nu numai pentru Laura a fost grea separarea, ci si pentru iubitul ei, care, dupa ce s-a perpelit de dorul ei noua saptamani in tara, a luat hotararea sa o viziteze peste Ocean.

Detaliile plecarii lui Smiley in Mexic au fost tinute ascunse fata de iubita lui, care a aflat in ultimul moment ca el vine sa o vada. quot;A fost o mare surpriza. Nu stiam nimic despre aceasta vizita, dar m-am bucurat foarte tare. De altfel, cred ca este unul dintre cele mai frumoase si romantice gesturi ale lui Andrei de pana acum in relatia noastra. A venit chiar in duminica in care eu si Bogdan am fost eliminati din concurs, dar nu ne-am intors impreuna, pentru ca el avea deja biletul cumparat.

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)