Soarta lui Hagi la Galatasaray va fi decisa pe data de 27 martie

Conducerea clubului Galatasaray a amanat luarea unei decizii in privinta tehnicianului Gheorghe Hagi pentru dupa Adunarea Generala din data de 27 martie.
Potrivit Milliyet, presedintele Adnan Polat si ceilalti oficiali de la Galata considera ca Hagi a avut si un mare ghinion la returul cu Gaziantepspor, din sferturile Cupei Turciei, meci de care i se spusese ca depinde functia sa.Conducerea Galatei intentiona sa-l demita pe Hagi in cazul unei eliminari din Cupa Turciei, dar tot Milliyet scrie ca tehnicianul roman ar putea ramane in functie chiar pana la finalul sezonului, impreuna cu secundul Tugay Kerimoglu, daca Fatih Terim va accepta sa preia el echipa din sezonul viitor.Si Hurriyet noteaza ca soarta lui Hagi este deja pecetluita si ca mai trebuie decis doar momentul in care se va renunta la serviciile sale: imediat sau abia din vara.
Daca sefii pun eliminarea din Cupa pe seama ghinionului, presa turca nu este nicidecum la fel de ingaduitoare.
Faliment , a titrat Fanatik, facand referire la faptul ca Galatasaray a pierdut orice sansa la un loc in cupele europene cu 3 luni inainte de finalul sezonului. Galatasaray a aruncat milioane pe transferuri fara niciun rezultat. 25 de milioane de euro au fost aruncate pe geam. Transferurile facute de Hagi nu dat niciun rezultat, iar echipa s-a prabusit , a scris publicatia citata.
Galatasaray a ratat calificarea in semifinalele Cupei Turciei, dupa ce a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Gaziantepspor, in mansa secunda a sferturilor de finala. in tur, Galatasaray fusese invinsa in deplasare cu 3-2.