Somere de lux: Sanziana Buruiana, Laurette, Marina Dina si Andreea Tonciu

Au facut furori in calitate de asistente, dar cariera lor in televiziune a durat cat o ploaie scurta de vara.

Fie ca emisiunile au fost scoase din grila, fie ca si-au dat demisia, Sanziana Buruiana, Laurette, Marina Dina si Andreea Tonciu ingroasa randurile somerelor de lux.

Cea mai ghinionista pare sa fie Sanziana Buruiana, ale carei locuri de munca se desfiinteaza la cateva luni dupa angajare. Vedeta a fost amfitrioana la celebrele emisiuni-concurs „Sunati si castigati quot;, transmise din Ungaria, care au fost interzise, iar acum s-a trezit si fara job-ul de „pupaza quot; la emisiunea lui Bahmu, de la Kanal D.

Cum show-ul a fost scos definitiv din grila de programe, Andreea Tonciu, colega sa, a ramas, si ea, pe „drumuri quot;.

Pe de alta parte, Laurette si Marina Dina si-au ales singure „meseria quot; de somere. In timp ce Marina a renuntat la postul de asistenta de la emisiunea „Rai da’ buni quot; (Antena 2), din cauza problemelor de sanatate, Laurette a „parasit-o quot; pe Bahmu din cauza unor neintelegeri.

Nemultumite ca nu mai au carte de munca, fetele isi cauta disperate de lucru si, pana isi gasesc, traiesc din veniturile de la prezentarile de moda.

Sanziana Buruiana: «Sanii m-au facut celebra!»

Sanziana este una dintre putinele blonde din showbiz care au un debit verbal remarcabil, astfel ca nu i-a fost greu sa-si gaseasca un job in televiziune. Numai ca este urmarita de ghinioane si acum s-a trezit, din nou, somera: „Sanii mari sunt un avantaj atunci cand lucrezi in televiziune. Ei m-au facut celebra. Sunt optimista si sper ca, din toamna, cei de la Kanal D sa ne includa intr-un nou proiect pe noi, „pupezele quot; lui Bahmu quot;, a declarat Sanziana, pentru Click!

Citeste mai mult pe site-ul Click (Sursa foto: Click)