Sondaj Insomar: Romanii nu mai au incredere nici in Mugur Isarescu

nbsp;

Cel mai recent sondaj Insomar, dat publicitatii joi, arata ca romanii nu mai au incredere nici macar in guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. 50% din populatie declara ca are foarte putina incredere in Isarescu.

Potrivit sondajului Insomar, realizat la comanda cotidianul.ro, guvernatorul BNR se mentine totusi pe primul loc in topul increderii romanilor, in timp ce cei mai importanti oameni politici din acest moment inregistreaza scoruri mult mai proaste.

Astfel, 50% dintre romani spun ca au foarte putina incredere in Mugur Isarescu, 15% ca au destul de putina incredere in guvernator, 17% ca au destul de nbsp; multa incredere in el, iar 5% spun ca au foarte multa incredere.

Victor Ponta este omul politic care se apropie cel mai mult de scorurile lui Isarescu. 50% din populatie spune ca are foarte putina incredere in Ponta, 15% ca au destul de putina incredere, 15% destul de multa incredere si 5% foarte multa incredere.

Ponta este urmat de Crin Antonescu. 51% dintre romani spun ca au foarte putina incredere in el, 15% destul de nbsp; putina si alti 15% spun ca au destul de multa incredere in acesta. Alti 6% spun ca au foarte multa incredere in liderul liberal.

Foto: Mondo News