Sorin Oprescu nu renunta la mega-proiectul din Parcul Tineretului si vrea doua sali polivalente in Bucuresti


Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca nu renunta la mega-proiectul de construire a unui complex in Parcul Tineretului si a subliniat ca in Bucuresti vor fi doua sali polivalente, transmite Mediafax.

In conditiile in care reprezentantii Companiei Nationale de Investitii au anuntat ca au un proiect similar de 20.000 de locuri, nbsp;Oprescu nu s-a declarat deranjat de faptul ca si altii doresc sa faca ceva pentru Capitala, ci de faptul ca sunt doar vorbe.

quot;Ma deranjeaza acest vom face. Sa dea Dumnezeu sa faca, si ei sunt cetatenii acestui oras. Vom avea doua sali polivalente. Problema mea este sa nu puna piedici in a se poate face ceva pentru dezvoltarea orasului quot;, a declarat primarul general.

Compania Nationala de Investitii (CNI) vrea sa contracteze lucrari de proiectare si constructie a unei sali polivalente de 20.000 de locuri in Bucuresti, proiect estimat la 50 milioane euro.

Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 1 iulie, iar contractul va dura 30 de luni de la data atribuirii.

Foto: Mondo News