Sorin Rosca Stanescu: Admitand prin absurd ca eu si Chitic am fi prieteni, care ar fi problema?

Avocatul Dan Chitic e asociat intr-o firma cu ziaristul Sorin Rosca Stanescu, un critic al presedintelui Traian Basescu. Contactat telefonic de adevarul.ro, Sorin Rosca Stanescu a declarat:

„In esenta, firma (Art Eurocontact, in care SRS este actionar cu avocatul Dan Chitic, n.r.) a fost un proiect demarat acum 5 ani la sugestia tatalui lui Chitic, anume un sat de creatie internationala in Romania. S-a facut o societate comerciala dar nu a functionat. Acum ea este in lichidare cred. Cornel Chitic i-a dat fiului sau actiunile. Cand l-am vazut pe acest baiat la televizor era sa zic ca nici nu il cunosc.

Chitic afirma ca noi doi am vorbit de doua ori. Eu nu imi aduc aminte. Poate am vorbit.

Admitand prin absurd ca l-as cunoaste pe Chitic si admitand prin absurd ca am fi si prieteni, care ar fi problema cu palma de pe litoral? quot;

quot;Cand ziarul Adevarul a preluat informatia (despre firma Art Eurocontact, n.r.) de pe site-ul lui Dan Badea, ofiter acoperit dat afara din presa, stire lansata ca sa il apere pe Basescu, ar fi fost normal ca Adevarul sa nu preia fara sa ma citeze quot;, a adaugat Sorin Rosca Stanescu.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: ziuadeconstanta.ro)