Sorina Petronela Tone, consiliera vitezomana, a fost data afara din functie

Sorina Petronela Tone, consilier la cabinetul secretarului de stat in Ministerul Transporturilor Eusebiu Pistru, a fost demisa din functie dupa ce a fost prinsa de politisti conducand cu 153 de km/ora.

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat miercuri ca Sorina Tone a dovedit ca nu este potrivita pentru o functie publica in cabinetul unui demnitar, subliniind ca aceasta a adus grave prejudicii de imagine ministerului.

quot;Cred ca doamna Sorina Petronela Tone a dovedit ca nu este potrivita pentru o functie publica in cabinetul unui demnitar. Prin atitudinea si comportamentul sau, consider ca doamna Tone a adus grave prejudicii de imagine Ministerului Transporturilor si Infrastructurii. Oamenii care detin functii publice trebuie sa fie primii care respecta legea, iar cei care nu o fac trebuie sa raspunda la fel ca orice alt cetatean quot;, a declarat Anca Boagiu.

Reamintim ca Sorina Petronela Tone a fost prinsa in judetul Iasi conducand cu 156 de kilometri pe ora, aceasta fiind sanctionata cu amenda si cu ridicarea permisului de conducere. Consiliera sustine insa ca este victima unei inscenari puse la cale de politisti.

quot;Politistii au facut treaba asta intentionat, pentru ca eu, in localitate, am circulat regulamentar. Politistul era undeva in mijlocul strazii, am avut impresia ca o sa dea un pic inapoi si mi-a fost teama ca dau peste dumnealui. Am claxonat, s-a urcat intentionat in masina si m-a urmarit pana la iesirea din localitate, ca sa poata sa ma prinda radarul. Am inteles, mi s-a suspendat permisul, nu este niciun fel de problema. Procesul verbal l-am si platit. Domnul politist, practic, m-a provocat. Nu a fost nimic altceva decat provocare quot;, a declarat consiliera din Ministerul Transporturilor, Sorina Petronela Tone. nbsp;

Foto: Simbol Mondo News