Sotia lui Mircea Toader i-a amenintat pe protestatarii de la Galati

Pensionarii galateni au iesit in strada, sa picheteze sediul PDL, revoltati ca trebuie sa plateasca 5,5 la suta contributie de sanatate. Spiritele s-au incins atunci cand a aparut in fata pensionarilor sotia deputatulu PDL Mircea Toader. Oamenii au huidut-o si a fost necesara interventia jandarmilor.

Pensionarii i-au strigat sotiei deputatulu PDL Mircea Toader ca nu reprezinta pe nimeni si ca ar trebui sa plece de acolo, solicitand ca in fata lor sa vina chiar sotul ei. Dupa ce avocata Domnica Toader a plecat, o delegatie de trei pensionari a intrat la discutii cu liderul PDL Galati.

Deputatul Mircea Toader a explicat ca protestul pensionarilor are loc in fiecare vineri la Galati. „Se intampla cam in fiecare vineri actiunea asociatiei de pensionari. (…) Ceea ce m-a deranjat este ca folosesc epitete si jigniri. Am stat de vorba de fiecare data cu delegatia. (…) Cei care conduc actiunea se delimiteaza de asemenea injurii quot;, a precizat deputatul PDL.

Despre implicarea sotiei in scandal, Mircea Toader a precizat ca aceasta se afla intamplator in vizita si ca a incercat sa poarte o discutie cu ei.

Protestul la care iau parte aproximativ 50 de persoane a fost organizat de catre mai multe asociatii de pensionari nemultumiti de decizia Guvernului prin care, de la 1 ianuarie, persoanele care au pensii de peste 740 de lei vor plati CASS de 5,5%.