Steaua Bucuresti – International Curtea de Arges 3-2 (2-1)

nbsp;

Echipa din Ghencea a obtinut o victorie in ultimul meci al acestui tur de campionat, in fata echipei lui Stefan Stoica, International Curtea de Arges.

Sfarsitul de sezon a fost unul favorabil pentru Steaua, iar echipa lui Gigi Becali incheie turul de campionat la egalitate de puncte cu CFR Cluj , echipa care poate deveni campioana de toamna in functie de jocul rezultatelor. Victoria de duminica a quot;militarilor quot; a fost adusa tocmai de Cristi Tanase, care a inscris in premiera pentru Steaua.

Banel Nicolita de a deschis devreme scorul pentru Steaua, inca din minutul 3, cu un sut deviat de la 11 metri. In minutul 13, scorul a devenit 2-0 pentru Steaua, cand Szekely a obtinut o lovitura de pedeapsa si Kapetanos a transformat. Revenirea gazdelor a inceput devreme, iar Bacila a facut 2-1 dupa o actiune superba, in care a driblat patru stelisti si l-a invins pe Zapata.

Egalitatea a revenit pe tabela in minutul 63, atunci cand Zagrean s-a revansat pentru penalty-ul provocat in prima repriza si a inscris din pasa lui Kone. Salvarea Stelei a venit din partea lui Cristi Tanase, care a quot;spart gheata quot; in sfrasit si a prins un sut de zile mari de la 25 de metri, care a mers direct in vinclul portii lui Marius Popa.

Citeste stirea completa in paginile site-ului Antena3.ro