Steaua si FC Vaslui ar putea face schimbul de jucatori Stancu-Wesley

nbsp;

Piturca il vrea pe superbrazilianul lui Porumboiu. Ca sa-l obtina, ar trebui sa-l cedeze la schimb pe quot;Motan quot;. Ros-albastrii viseaza la un atac de 5 stele, Wesley – Kapetanos.

Victor Piturca vrea sa reconstruiasca Steaua in jurul celui mai bun fotbalist strain din Romania. Wesley, atacantul creativ al Vasluiului, a devenit tinta lui Piti.

Antrenorul s-a interesat de conditiile in care l-ar putea obtine pe sud-americanul in virsta de 29 de ani. Unica varianta agreata de moldoveni e insa una riscanta pentru ros-albastri: schimb cu Bogdan Stancu, unul dintre cei mai apreciati stelisti!

quot;Motanul quot; din Ghencea are acelasi profil fotbalistic cu al lui Wesley, numai ca romanul e mai tinar cu 7 ani! Ce va face Piturca? Antrenorul ar mai avea o saptamina sa calculeze modalitatile prin care-l poate transfera pe atacantul quot;carioca quot;. Desi foarte apreciat la Vaslui pentru evolutiile avute, jucatorul e transferabil in vara asta, fiindca nici el nu mai e incintat sa continue in Moldova si chiar si-a mandatat agentii sa studieze piata, in speranta ca-i vor gasi destinatia potrivita.

Lui Piti ii place si Papp
Pe linga Wesley, liderul galben-verzilor, Piturca a mai gasit un jucator interesant in echipa lui Porumboiu: Paul Papp. Printre cei mai promitatori tineri aparatori romani, Papp (20 de ani) a fost luat de la Botosani acum un an si a impresionat mai ales in returul ultimei editii de campionat, cind a jucat constant titular si a marcat doua goluri, unul cu Rapid si celalalt chiar impotriva Stelei. E si international de tineret. In cazul lui, patronul Vasluiului respinge categoric negocierile, fiindca il considera netransferabil.

Papp e puternic si rau
Stoperul Paul Papp e inalt de 1,88 metri si ia des cartonase. Fundasul nascut la Dej a incasat 5 quot;galbene quot; in 16 meciuri jucate in sezonul trecut, deci aproape un avertisment la fiecare trei partide! El a avut nevoie de un an ca sa se impuna la Vaslui. A fost achizitionat de la Botosani cind avea 19 ani si a petrecut o scurta perioada la Farul, dupa care a revenit printre galben-verzi si s-a impus.

Wesley sperie ofertele
Schimbul cu Bogdan Stancu ar putea reprezenta unica metoda prin care Wesley sa se desparta de Vaslui. De brazilian s-au interesat mai multe cluburi in vara asta, insa au dat inapoi cind au aflat pretul: minimum un milion de euro! Asteras, din prima liga greaca, a fost una dintre gruparile care au intrebat de Wesley.

Citeste stirea completa in paginile site-ului gsp.ro